Tagovi:
Permalink Reply by Jelena on Mart 14, 2009 at 12:34pm
Permalink Reply by MAG NEKRETNINE on Mart 14, 2009 at 2:58pm Jeste to dobra ideja ali smo mi jos uvek jako daleko od toga... na zalost. Nasi kupci (mislim na "domace" kupce) su tek, unazad, par godina poceli da se koriste internetom, kao jos jednim vidom informisanja, da bi sto lakse dosli do zeljene nekretnine. Da bi tako nesto i kod nas zazivelo, potrebno je mnogo vise posetilaca sajtova, i uopste kupaca-korisnika interneta, da bi sve to imalo smisla. Mozda gresim, ali to je moje misljenje.
Ja mislim da je to odlicna ideja, ali pitanje je - kako bi to nasi sefovi i direktori shvatili i prihvatili??? :)
Permalink Reply by Milos Mrvic on Mart 16, 2009 at 8:36am To bi bio napredak, pravi... ali treba imati u vidu da se npr od nekih 150 registrovanih agencija u Novom Sadu tek nekih 20-tak oglasava putem interneta, a mozda 4 ili 5 azurira svoje podatke (tu bi ti Vladimire mogao da posvedocis, verovatno imas uvid na svom portalu o tome). Dakle, hteo sam da kazem da agenti slabo koriste internet i njegove mogucnosti, mozda iz neznanja, mozda zbog toga sto sefofi ne zele takvu vrstu reklame jer ne znaju sta ona donosi...
Ovo bi mogao biti trenutak za pokrenuti takav vid decentralizacije u agencijama i videti sta ce biti, mislim da bi to bilo dobro!
Permalink Reply by Milos Mrvic on Mart 16, 2009 at 10:40am
Permalink Reply by Jelena on Mart 17, 2009 at 9:51am Poenta price je, nazalost da sve to jos kod nas jos u nezavidnom i pocetnom nivou.
Ja nemam tako losa iskustva u vezi sa internet marketingom, ali ipak najvece interesovanje i nnajveci broj ljudi me kontaktira preko oglasa u novinama koje dajem. Zato, trenutno, cim imam neku dobri ponudu, nesto sto mislim da ce privuci paznje, automatski to dajem u oglase u dneven novine. Taj nacin je veoma popularan ovdje. Ako otvorite bilo koju dnevnu novinu naci cete milione oglasa za stanove, kuce, placeve...
A sto se tice sajta za agente, to je strasna ideja, ali mislim da mora da prodje jos neko vrijeme da bi svi svatili vaznost.
Permalink Reply by LJILJANA SPICIC on Jun 30, 2009 at 9:51pm A zar kod nas AGENTI ne nastupaju poprilično SAMOSTALNO? Šta agencija uopšte radi? Koga Klijenti znaju, VAS ili agenciju? Najverovatnije da za agenciju koju zastupate NIKAD NISU ČULI ! Jednostavno nikad nisu nešto prodavali da bi ih zanimalo ili su čuli ali im to ništa ne znači. Što znači da jedini u koga mogu eventualno da imaju poverenja ste VI drage moje kolege AGENTI. Zbog toga nije ni čudo što agenti na zapadu imaju svoj sajt ali nije poenta u JA pa JA nego u vašoj prezentaciji sebe kao profesionalca i osobe od poverenja. Kod nas bi agencije trebalo da služe kao uslužni servis AGENATA, a ne obratno. Prosta definicija: agencija je uspešna onoliko koliko su njeni AGENTI uspešni!
Prva socijalna mreža u industriji nekretnina. Mreža Vam pomaže da stvorite poslovne veze sa kolegama i klijentima.
© 2012 Created by Vladimir Djacic.